Baek Voiture 2018 - Marktcommissie Beek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Baek Voiture

Ook in 2018 (het lustrumjaar voor Baek Voiture) heeft de SMB wederom 2 toertochten uitgezet, met een lengte van resp. ca. 70 km en ca. 130 km. De tochten vetrekken vanuit het centrum van Beek (L) en voeren door het Limburgse Heuvelland en het aangrenzende België.
In de namiddag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het defilé. Dit vindt plaats vanaf ca. 14:30 uur in het centrum van Beek.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
Vanaf 8:30 uur ’s ochtends kunnen deelnemers zich inschrijven  bij het secretariaat dat wederom in Café Benelux is gevestigd aan de Maastrichterlaan 7, 6191 AA Beek (L)
Hier is tevens het secretariaat voor de jaarmarkt gevestigd. Deelnemers aan de toertochten hoeven niet in de rij aan te sluiten voor de jaarmarkt. Zij kunnen zich inschrijven rechtsachter in de zaal. Hier ontvangen zij, nadat de kosten voor de inschrijving ad € 15,00 per oldtimer (incl. chauffeur) en € 5,-- per bijrijder zijn voldaan (liefst vooraf per bank), de routeomschrijving (kort of lang) naar keuze. Tevens worden hier de lunchpakketten verstrekt voor onderweg en een aantal penningen die bij terugkomst in Café Benelux ingewisselkunne worden voor een kop koffie of thee (1 penning) met een stuk Limburgse vlaai (1 penning).

Op 18 maart zijn de Maastrichterlaan en de Prins Mauritslaan in Beek afgezet en niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Deelnemers aan de toertochten hebben echter een ontheffing en mogen toch van de genoemde wegen gebruik maken.
UDe oldtimers kunnen  geparkeerd worden op de Maastrichterlaan en Mauristlaan. Hier zullen verkeersregelaars die o.a. te herkennen zijn aan de veiligheidsvestjes met logo van de SMB alles in goede banen leiden.

Vertrek van de oldtimers is gepland tussen 9:00 uur en 10:30 uur ’s ochtends en wij verwachten de oldtimers weer voor 14:00 uur terug in Beek bij Café Benelux.

Het defilé start om ca. 14:30 uur en zal oa. door de heer Stan Krijgsman worden afgenomen.

Wij schatten in dat de rijtijd voor de lange route ruim 3 uur in beslag zal nemen en de voor korte route ca. 1,5 a 2 uur. Voor de vooroorlogse auto’s zal de rijtijd iets langer zijn.


Foto album Inschrijvingen

Inschrijfformulier
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu