Beeker ondernemers - Marktcommissie Beek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Deelname > Jaarmarkt
Aan de ondernemers van Beek Centrum

Op zondag 18 maart organiseert Stichting Marktcommissie Beek voor de 76ste keer de Paasvee Jaarmarkt in het Centrum van Beek. Ook dit jaar zullen weer vele duizenden mensen uit de regio, maar ook daarbuiten, deze jaarmarkt bezoeken.

Net als vorig jaar, is het marktparcours langer, met een extra lus achter het gemeentehuis. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat voor u als ondernemer voldoende ruimte overblijft om uw assortiment op een gepaste manier onder de aandacht te brengen bij alle bezoekers.

Deze bezoekers zullen niet alleen voor de jaarmarkt naar Beek komen, maar zeker ook voor het aanwezige winkelaanbod in Beek. Het onder de aandacht brengen van de jaarmarkt en bijbehorende koopzondag is daarom van groot belang. Wij zullen dit doen middels promotionele activiteiten in een groot gebied rondom Beek (Maastricht, Sittard, Geleen, Beek, Born, Hoensbroek, Heerlen, Kerkrade, Stein, Echt, Susteren, Roosteren). Wellicht kunt u dit ook doen middels de door u gebruikelijke kanalen? Breng bijvoorbeeld de Paasvee Jaarmarkt onder de aandacht via uw eigen website, en koppel speciale acties aan het evenement. Op deze manier doen we er samen alles aan om zoveel mogelijk bezoekers uit te nodigen op 18 maart in Beek.

Daarnaast bieden wij u de volgende mogelijkheden voor extra promotie:
• Stichting Marktcommissie Beek biedt een aantal sponsorpakketten aan. Deze sponsorpakketten bieden u als voordeel dat u tijdens het evenement nog beter zichtbaar bent voor het grote publiek. Mocht u gebruik willen maken van een sponsorpakket, neem dan vrijblijvend contact op met Christian Daemen (voorzitter@marktcom-beek.nl of 06-39204360). Hij zal dan samen met u de mogelijkheden en wensen bespreken.
• We kunnen u tegen een gereduceerd tarief van € 40,- een marktkraam ter beschikking stellen voor uw pand, zodat u deel uitmaakt van de markt. Mocht u geen kraam willen, maar uw winkel is wel geopend dan zullen wij tijdens het uitzetten van de markt hier rekening mee houden. Voor uw winkeldeur houden we dan gegarandeerd 4 meter vrij.

Bij het indelen van de markt houden wij rekening met de producten die door marktkoopmensen worden aangeboden in de buurt van uw winkel. Wij gaan ervan uit dat u tijdens de jaarmarkt ook alleen uw eigen assortiment aanbiedt.
Vanuit organisatorisch oogpunt is het van groot belang dat u ons aangeeft of u al dan niet deelneemt aan de Paasvee Jaarmarkt. Is uw winkel tijdens de jaarmarkt gesloten, dan zullen wij de ruimte voor uw pand gebruiken voor het marktparcours. Mochten wij op 10 maart 2018 géén reactie van u hebben ontvangen, dan nemen wij aan dat u niet deelneemt aan de koopzondag.

Laten we gezamenlijk de kans grijpen om deze koopzondag/jaarmarkt te promoten!Ik heb mijn zaak gesloten tijdens de Paasveejaarmarkt
Ik heb mijn zaak geopend tijdens de Paasveejaarmarkt
Ik heb mijn zaak geopend en wens een marktkraam te huren

 ik heb interesse in extra promotie via de website (SMB neemt contact met u op)
 ik heb interesse voor sponsoring (SMB neemt contact met u op)

Ik heb de brief van de Marktcommissie ontvangen en gelezen
Ik heb geen brief van de Marktcommissie betreffende de Paasveejaarmarkt ontvangen
Nog wat praktische informatie:
• Marktkramen en verkoopwagens worden geplaatst in de volgende straten:
Elsstraat, Markt, Markstraat, Burg. Janssenstraat, Brugstraat tot aan de Gundelfingenstraat, Raadhuisstraat, Molenstraat, Raadhuispark, Maastrichterlaan.
• Het opzetten van de markt begint op zondag 18 maart om 6.00 uur met het plaatsen van de kramen. Vanaf 7.30 uur zullen de marktkoopmensen hun plaatsen gaan innemen. Het is dan ook van belang dat om 6.00 uur het marktcircuit autovrij is.

               Zijn er van uw kant nog vragen of zaken niet helemaal duidelijk, laat het ons dan weten. U kunt contact met ons opnemen via mail (info@marktcom-beek.nl) of telefonisch na 18.00 uur op
06-42605724.

Namens
St. Marktcommissie Beek
Math Kerkhoffs
secretaris SMB
e-mail: info@marktcom-beek.nl

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu