Wat is Jaarmarkt Beek

Jaarmarkt Beek, voorheen “Paasvee jaarmarkt-Beek”, kent een rijke historie. Begin 1900 ontstaan als veemarkt, maar inmiddels uitgegroeid tot een heuse jaarmarkt met een diversiteit aan activiteiten.

Een groot marktparcours, ongeveer 1 kilometer aan marktkramen en verkoopwagens, met een diversiteit aan producten. De echte shopper kan hier zijn hart ophalen. Niet alleen bij de marktkramen, maar ook in de winkels is het shoppen geblazen. Vele winkeliers in het centrum van Beek hebben dan speciale acties of bieden hun producten tegen aantrekkelijke prijzen aan. Zeker de moeite waard om ook even de winkels in te duiken.

Het marktplein wordt ingericht als belevenisplein voor jong en oud. Met invulling van muziek & dans.

Een andere onderdeel van de jaarmarkt is “Baek Voiture”. Hier kunnen bezitters van oldtimers hun wagens middels twee mooie oldtimer toertochten aan de openlucht tonen. De tochten, met een lengte van 60 km of 125 km hebben als begin- en eindpunt Beek. Aansluitend aan de tochten wordt een defilé van deze oldtimers op de Maastrichterlaan / het Wolfeynde gehouden. De ware auto- en motorliefhebber kan zijn hart ophalen aan een groot aantal juweeltjes uit de auto- en motorindustrie van de vorige eeuw.

Bent u na het zien van al dit moois toe aan een pauze? De diverse gezellige cafeetjes en restaurantjes zijn hier bij uitstek geschikt voor! Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de gezellige sfeer waar Jaarmarkt Beek voor staat.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem contact op via onderstaande knop, dan proberen wij u zo snel mogelijk te woord te staan.

Secretariaat:
Stegen 19, 6191 TR, Beek

Mail: info@marktcom-beek.nl
Tel: +31 6 2189 8139
(op werkdagen na 18.00 uur)