Sponsoren

Sponsor worden?

Het organiseren van de Jaarmarkt Beek kost veel geld. Hiervoor zijn natuurlijk inkomsten nodig. Deze inkomsten bestaan enkel uit kraamverhuur en sponsoring.

Sponsoring is maatwerk. Op het moment dat u een sponsoring aan de Jaarmarkt Beek overweegt, komen we graag met u in contact. We willen dan samen met u verkennen welke mogelijkheden wij aan u kunnen bieden om de doelstellingen die u met een eventuele sponsoring wilt bereiken, te behalen.

Sponsoring is mogelijk via een financiële bijdrage of in natura. Dit kan materieel, materiaal of het verrichten van diensten zijn. Heeft u interesse om ons te sponsoren?

Hieronder vind u een aantal sponsorpakketten. Sluiten deze niet aan bij uw wensen? Of heeft u wellicht andere ideeën over een partnership met Jaarmarkt Beek? Dat kan! Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij stellen dan samen met u een maatwerkpakket samen, dat exact aansluit op de wensen van uw onderneming.

Hoofdsponsor Goud   Zilver Brons Vrienden
Uw logo op onze website, incl. link naar uw eigen website X X X X X
Uw logo op onze info-zuilen, welke prominent geplaatst wordt op Jaarmarkt Beek. X X X
Spandoek* met uw logo of reclame-uiting, welke op het parcours van Jaarmarkt Beek geplaatst wordt. X X X
Een sponsorpakket volledig op maat. In overleg wordt een maatwerkpakket samengesteld dat exact aansluit op de wensen van uw onderneming. X
In overleg € 125 € 80 € 70 € 25

* Het logo of reclame-uiting wordt digitaal door u aangeleverd, waarna het ontwerp van het spandoek (afm. 2.40×0.74m) conform “PR-uitingen Jaarmarkt Beek” door ons gemaakt en gedrukt wordt.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u nog vragen over sponsoring?

Neem gerust contact op met:

Christian Daemen  via 06-392 04 360 of voorzitter@marktcom-beek.nl

Secretariaat:
Stegen 19, 6191 TR, Beek

Mail: info@marktcom-beek.nl
Tel: +31 6 2189 8139
(op werkdagen na 18.00 uur)