20230417 Tekst Het Marktplein Roboto 58

Zondag 26 mei 2024

Het Marktplein

Het Marktplein

Vanaf 11.00 uur wordt op het marktplein voor groot en klein plezier en vertier  georganiseerd.

In de ochtend dans-clinics van dansschool Rick Schmitz.

Kinderen kunnen zich amuseren bij de twee clowns die ballonfiguren maken, of laten schminken en glittertattoos zetten. Een grote opblaasbare stormbaan en een springkasteel voor de allerkleinsten zorgen voor actief vermaak. 

Kindervakantiewerk Beek verzorgt dit jaar een interactieve foto-speurtocht over het marktparcours, hier wil je zeker aan meedoen!

Om 14:15 uur betreedt Ivo van der Bijl de bühne en zal hij het marktplein flink laten feesten en meezingen.
Vanaf 15.00 uur is de Formule1 race van Monaco op een groot led-scherm te volgen, waardoor ook de echte formule 1 fan niet hoeft thuis te blijven! Daarnaast staat RaceFormule op de markt waar je je even Max Verstappen kunt voelen en de snelste tijd neer kunt zetten in een van de racesimulatoren.

Gedurende de hele dag is er muzikale ondersteuning van onze DJ’s welke muziek draaien vanaf vinyl. Na afloop van de F1 race zullen zij tot 18.00 uur zorgen voor een kleine afterparty.

Uiteraard is er gezorgd voor voldoende drank en spijs, te verkrijgen in onze horecatent en bij de verschillende foodtrucks.

Wat kunt u verwachten?

Gezien de huidige beperkingen is het dit jaar niet mogelijk om een dierenplaza te organiseren. 

Toch is er genoeg plezier voor de jonge bezoekers. Op het marktplein staat een springkussen, een goochelaar en een ballonnenclown. Voor het gemeentehuis staan diverse kermisattracties. Daarnaast zal dansstudio Rick Schmitz op de Raadhuisstraat dans-workshops verzorgen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem contact op via onderstaande knop, dan proberen wij u zo snel mogelijk te woord te staan.

Secretariaat:
Stegen 19, 6191 TR, Beek

Mail: info@marktcom-beek.nl
Tel: +31 6 2189 8139
(op werkdagen na 18.00 uur)