20230417 Tekst Het Marktplein Roboto 58

Zondag 4 juni 2023

Het Marktplein

Het Marktplein

Na jaren een groot tentpaviljoen op de markt te hebben geplaatst, is het tentpaviljoen en het programma hiervan drastisch gewijzigd. 

Kom naar het marktplein waar voor groot en klein plezier en vertier wordt georganiseerd.

Dans mee met de dans-clinic van dansschool Rick Schmitz, laat de kinderen zich amuseren bij de twee clowns die ballonfiguren maken, kinderen schminken en glittertattoos zetten. Actief kunnen de kinderen zich verder nog vermaken op de grote opblaasbare stormbaan en het springkasteel voor de allerkleinsten. Doe mee met de kleurwedstrijd, welke voor het eerst tijdens de Jaarmarkt Beek wordt georganiseerd, en win leuke prijzen (hoofdprijs per leeftijdscategorie 2 vrijkaarten voor een pretpark). Of geniet van de diverse lekkernijen te verkrijgen aan de verschillende food en snoepkramen op het marktplein.

Om de Formule1 race van Spanje goed te kunnen volgen zit u ook hier op het marktplein goed. Met behulp van een groot led-scherm zorgen wij voor de echte F1 ervaring tijdens de Jaarmarkt in Beek waardoor ook de echte formule 1 fan niet hoeft thuis te blijven!

Aansluitend aan de F1-race vindt op het marktplein tot 20.00 uur de After-party plaats die wordt verzorgd door het party duo “On the Rocks”, die ons opnieuw laten swingen en bewegen. Tijdens deze After-party is er voldoende drank en spijs te verkrijgen in onze horecatent en bij de verschillende foodtrucks.

Kleurplaat wedstrijd

Beste kinderen van Beek. Wij hebben jullie hulp nodig!

Op zondag 4 juni is de Jaarmarkt Beek. We hebben een kleurplaat gemaakt, waarmee jij keileuke prijzen kan winnen! Dus pak je stiften, potloden of verf en ga aan de slag!

Wil je meedoen?

Kleurplaten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 3 juni bij de volgende Beeker ondernemers:

  • KidsFashionpoint Raadhuisstraat 22 Beek
  • Sjeunkes Marktstraat 7 Beek

Of natuurlijk op zondag 4 juni tijdens de Jaarmarkt bij de tent op het marktplein.

Klik op de knop om meer informatie te krijgen en de kleurplaat te downloaden.

Wat kunt u verwachten?

Gezien de huidige beperkingen is het dit jaar niet mogelijk om een dierenplaza te organiseren. 

Toch is er genoeg plezier voor de jonge bezoekers. Op het marktplein staat een springkussen, een goochelaar en een ballonnenclown. Voor het gemeentehuis staan diverse kermisattracties. Daarnaast zal dansstudio Rick Schmitz op de Raadhuisstraat dans-workshops verzorgen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem contact op via onderstaande knop, dan proberen wij u zo snel mogelijk te woord te staan.

Secretariaat:
Stegen 19, 6191 TR, Beek

Mail: info@marktcom-beek.nl
Tel: +31 6 2189 8139
(op werkdagen na 18.00 uur)